Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007

Τέρας.

Για να αντιμετωπίσεις ένα τέρας πρέπει να γίνεις κι εσύ τέρας.

Αξίζει τον κόπο; Και για ποιό αντίτιμο.

Υγ. Στο κουβάρι που μπλέκεσαι, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που σε βοηθούν με μια φράση τους (τύπου sentence τις ονομάζω) να το ξεμπερδέψεις.

7 σχόλια:

 1. Όχι, δεν πρέπει να γίνεις κι εσύ τέρας, γιατί είσαι ήδη, απλά το έχεις κρυμμένο μέσα σου. Αν το αφήσεις να βγει, ίσως καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το άλλο έξω από 'σένα, μα όταν η μάχη καταλλαγιάσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα σου γράψω τη φράση που λέει ο Τιτσιάνο (Μουστάκας) στον Ελ Γκρεκο «Ποτέ μην τους τα δείχνεις όλα, γιατί δεν θα στο συγχωρέσουν!», αυτό εγώ πιστεύω.. Οτι δεν πρέπει ποτέ να δείχνεις όλα όσα έχεις μέσα σου. Λίγοι θα σε νιώσουν. Και μάλλον τελικά πληγώνεσαι, παρά κερδίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είσαι σοφή Sally. Πράγματι θα ήταν μια πύρρειος νίκη.

  Roadartist αν μιλάς για τους "δράκους" μου μπορεί και να έχεις δίκιο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ..ή να κοροιδέψεις το τέρας, να γελάσεις στα μούτρα του[σε πρώτη φάση τουλάχιστον:)]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπλιμ μου κλέβεις τις ατάκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οπως το λέτε mplim-mplom kai ggl.
  Το να γελάς σε τέτοιες καταστάσεις σημαίνει ότι γνωρίζεις το τέρας που έχεις μέσα σου όπως λέει και η Sally και το τιθασεύεις για να μην εμφανιστεί προς τα έξω. Το γέλιο σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να είναι και προσπάθεια να πνίξεις μια κραυγή πολέμου όπως όταν μπήγεις τα δόντια σου σε κανένα πατσαβούρι για να μην ουρλιάξεις ή να μην δαγκάσεις τον άλλον.

  Λίγοι άνθρωποι διαθέτουν αληθινό χιούμορ. Γελούν και στην πρώτη και στην τελευταία φάση δηλαδή mplim-mplom...αχ και δεν το έχω καταφέρει..γμτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
...ευχαριστώ για τον χρόνο σου.